Leisuwash 360

Leisuwash 360 Car Wash System

Най-новата автоматична автомивка на Leisuwash повишава стандартите за безконтактни автомивки. Тъй като основният акцент е подобрението на приходите и подобрението на общите разходи за собствениците, тази система за измиване на превозни средства осигурява най-добрата възвръщаемост на инвестициите в бранша. Технологията Smart 360 ™ позволява на системата за миене на автомобили да реагира на динамичните условия и да оптимизира процеса на измиване. Значително по-бързите скорости на измиване водят до увеличаване на пропускателната способност на автомобили, което ще зарадва вашите клиенти. Опростеният дизайн на машината и по-ниското потребление на енергия и комунални услуги намаляват оперативните разходи, което води до по-добра печалба на този вид автомивки.

Ключови функции

  • Възможност за работа на машината с предплатени карти
  • Технология Smart 360.
  • Интелигентна система за смесване на препарати.
  • Иновативна система за намалено съпротивление при движение на машината.
  • Уникална вградена система за бързо изсушаване с въздух.
  • Възможност за гласови напътствия на английски език.
  • Вградена система за самодиагностика.
  • Анти замръзваща система с един бутон

Функции

1. Предварително измиване под високо налягане за под шасито и колелата. Оборудвана с уникална функция за промиване на шасито и главината на вентилатора, водата с високо налягане от 90 бара може ефективно да отстранява замърсяванията по шасито на превозното средство, отстрани на каросерията и колелата. 2. Интелигентно 360 въртящо се рамо, пръскане различни химикали за измиване с технология за прецизно пропорциониране. 100% точно измерване с регулируемо съотношение. само 20~50ml консумация на предварително накисване за измиване на една кола чрез високо прецизна система за смесване на химикали, спестявайте материал и рентабилно .

3. Интелигентно завъртящо рамо на 360 градуси, изплакнете каросерията на 360° с вода под високо налягане. Пълно завъртане на 360° в рамките на 28 секунди, спестяване на вода 50%, спестяване на електричество 60%, автоматично открива дължината и ширината на превозното средство, до 80 бара под високо налягане водата може лесно да отстранява.

4. Магически цветен шампоан за лак, пяната прави почистващият компонент за поддръжка по-пълен с мръсотия, по този начин подобрява ефикасността на деконтаминацията, прави боята по-влажна, ярка светлина. Уникална широкоспектърна активност на йонните почистващи агенти, емулгираща ефективно ежедневно почистване на замърсявания по каросерията на автомобила и некорозивна за боята на автомобила, джантите, гумите, стъклото.

5. Мека вода с кристално восъчно покритие Меката вода може да направи магическо кристално покритие, цветен шампоан и восъкът напълно адсорбирана повърхност на тялото, образувайки многослоен силно взаимодействие защитен филм, който може да бъде по-защитен и по-пълно покритие. Кристално покритие от восъчна може да бъде генерирано в повърхностния слой боя полимер, омекотителят за вода, слят в твърд защитен филм, с превъзходна защита на автомобилната боя и противокиселинни дъждове, замърсяване, UV ерозия.

6. Уникална вградена система за бързо сушене на въздух. Leisuwash 360. Конфигуриране на три 5,5 kw и един 4 kw мотора вградени в  машината, контролирайте въздушния поток чрез четири цилиндрични изхода,  първата задача е да разцепи въздух, намаляване съпротивлението на вятъра,  следва въздушен поток за изсушаване повърхността на каросерията на автомобила, Leisuwash 360  оптимизира характеристиките на скоростта на вятъра, друг традиционен тип вентилатор е да подобри скоростта, но вятърът е сведен до минимум при пристигането на каросерията на автомобила,и всъщност високоскоростният въздушен поток е най-доброто решение за изсушаване.


Удобен за потребителя дизайн,  LED с гласови напътствия . Автоматично почистване на огледалото за обратно виждане . Грешен запис с отчет за данни .Автоматична услуга в режим на готовност . Многофункционален режим (може да управлява системата за измиване чрез сензорен панел, магнитна карта, бутон за станция за плащане, дистанционно управление)

Купете опция OverGlow Hi-Gloss Application System за 360 с цветна LED светлина,ще привлече шофьори от улицата  във вашета мивка!

Leisuwash Leibao360 инсталационен 3D чертеж

Технически характеристики:

Размер на основното тяло 3500mm*1200mm*900mm
Размер на помпата за високо налягане 1200mm*700mm*600mm
Размер на смесителното табло за препарати 800mm*450mm*1400mm
Дължина на релсите 7500mm
Минимални размери за монтаж (Д х Ш х В) 7600mm*3850mm*3350mm
Максимален размер на автомобила (Д х Ш х В) 5900mm*2900mm*2050mm
Изискване за захранване 380V/22Kw, 50Hz/60Hz
Превключвател за въздух 80A
Обща мощност 45kw
Мощност на помпата за високо налягане 15~22Kw
Мощност и спецификация на вентилаторите 20.5Kw / налягане 11000Pa / обем на въздух 23000 куб.м/час
Мощност при движение ляво/дясно 0.37Kw инверторно управлениеl
Мощност при движение напред/назад 0.75Kw инверторно управление
Мощност на двигателя за завъртане на рамото 0.75Kw инверторно управление
Мощност на помпата за смесване на препарати 1.5kw
Централен процесор Industrial PLC embedded central processor + dual-core system
Задвижваща система Серво задвижваща система
Система за откриване Интелигентна триизмерна система за наблюдение
Сензорна система Ултразвук + Абсолютна стойност на цифровия енкодер
Време за обиколка при максимална скорост 360 измиване, 28 секунди
Консумация за предварително накисване 20~50мл/Кола (Зависи от химичното пропорциониране)
Консумация на полиращ шампоан 50~100мл/Кола
Консумация на кристален восък 20~40мл/Кола
Консумация на вода Стандартно измиване 100 л/кола, фино измиване 150 л/кола
Консумация на енергия Стандартно пране 0,52 KWH/кола, фино пране 1 kWH/кола

Резервните части на Leisuwash идват предимно от международни добре известни марки, като немски двигатели на Siemens, немски P+F сензори, американски дюзи SPRAY, американски въртящи се шарнири DEUBLIN, френски Schneider, тайвански Delta, японски NSK и т.н., ние предлагаме 2 години гаранция за всички резервни части части!

Водна помпа с високо налягане.

Главна контролна система Leisuwash 360 (главна разпределителна кутия) 

Основна система за управление на Leisuwash 360 (електрическа кутия) 

Вградена система за бързо изсушаване на въздух в  Leisuwash 360.

Система за надлъжно задвижване при Leisuwash 360.

Leisuwash 360 напречна, ротационна задвижваща система.

Въртящо рамо на Leisuwash 360

Leisuwash 360 Интелигентна система за откриване на превозни средства

 

Демонстрационно видео на системата: